verkouden-praktijkvivalavida-youngliving

Veilige en natuurlijke oplossingen bij luchtweg problemen

Het medicijnkastje kan een plek zijn waar je niet zo graag naar toe grijpt als je je niet zo lekker voelt.
Ook bij een zere keel, hoesten, een dichte neus en snotteren zijn er tal van producten die we liever niet gebruiken. Maar we willen ons wel comfortabel voelen en vrij kunnen ademen.
We kunnen van dat kastje ook een plek maken waar je veilige, effectieve en natuurlijke oplossingen kunt vinden.
Hieronder een aantal veilige en natuurlijke oplossingen ter ondersteuning van de luchtwegen.

Fijne producten die de luchtwegen ondersteunen;
Thieves Vapour Rub
De Thieves Vapour Rub is een must-have voor in je medicijnkastje! Het is een 100% plantaardig alternatief voor de vrij verkrijgbare reguliere balsems/producten ter verlichting van de luchtwegen. Deze natuurlijke chest rub voor op de borst verzacht de keel, het snotteren en hoesten en zorgt voor een vrijere ademhaling.
Bovendien hoef je door de gebruiksvriendelijke tube je handen niet vuil te maken!
Thieves mouthwash
Behalve dat hij gebruikt wordt als mondwater met een verkwikkende reiniging, die vrij is van agressieve alcohol, fluoride, en kunstmatige geur-en smaakstoffen. Wordt de mouthwash ook gebruikt om de keel te reinigen.
Voel je keelpijn op komen? Gorgel een paar keer op een dag met de Thieves mouthwash om bacteriën te doden.
Breath again kant en klare roller
Breath again is een fijne kant en klare roller die gemakkelijk in gebruik is en ideaal om mee te nemen. Hij ondersteunt een normale, vrijere ademhaling.
Breath again combineert peppermint, mirte, copaiba en 4 verschillende soorten eucalyptus. Deze ingrediënten bevatten het natuurlijk voorkomende bestanddeel eucalyptol, waarvan bekend is dat het de luchtwegen ondersteunt.
Het aroma kalmeert en stimuleert bij gebruik op het hoofd, de nek, de borst of onder de neus.
Daarnaast creëert hij een verkoelend, rustgevend gevoel wanneer je even op adem wilt komen van een drukke dag of je nu in de sportschool staat of een verkwikkende boost nodig hebt.

Essentiële oliën die de luchtwegen ondersteunen;
Thieves
Deze blend is een absolute go-to voor alles wat met het immuunsysteem te maken heeft. Deze blend zit in vele producten die het immuunsysteem en de luchtwegen ondersteunen. Thieves is speciaal ontworpen voor infecties van welke aard dan ook. De gebruikte oliën hebben allemaal antivirale, antibacteriële en antiseptische eigenschappen.
Gebruik hem in de diffuser, op de huid, bijv. een druppel in je thee, of een druppel op een lepel met wat honing om de keel te verzachten.
Frankinsence
Frankincense, oftewel wierook is een echte krachtpatser voor het immuunsysteem en de ademhaling. Deze historische olie wordt al eeuwenlang gebruikt voor de gezondheid.
Werkt slijmoplossend.
Lemon
Lemon is een hele fijn olie om een hoest mee te verzachten, daarnaast is het een zuiverende olie.
Je kunt hem heel goed samen met Thieves gebruiken om je immuunsysteem een boost te geven. Gebruik van beide bijv. een druppel in je thee of gebruik ze samen in de diffuser.
Lemon bevat veel limoneen, een bestandsdeel wat hoog aangeschreven staat vanwege de ondersteuning van het immuunsysteem.
R.C.
R.C. staat letterlijk voor Respiratory Comfort (ademhalingscomfort) en bevat een zachte eucalyptusmix.
Persoonlijk vind ik dit een hele fijne olie wanneer mijn neus dicht zit. Verstuif hem in de diffuser en je zult een vrijere ademhaling ervaren.
Voor kinderen vanaf minimaal 6 jaar.
Purification
Dit is een andere favoriet ter ondersteuning voor het immuunsysteem en ademhalingscomfort.
Hij bevat tea tree, lemongrass en mirre die een geweldige aanvulling vormen op je comfortroutine wanneer je last hebt van je luchtwegen.
Daarnaast zuivert hij de lucht en neutraliseert hij nare luchtjes.
Voor kinderen vanaf minimaal 6 jaar.

Bovenstaande oliën zitten allemaal in de Starterkit

Kidscents Refresh
Wanneer hoesten of een dichte neus je kleintje hinderen, pak dan naar deze ontspannende en rustgevende olie die de luchtwegen ondersteunt en verzacht.
Gebruik hem in de diffuser of gebruik hem op de borst of keel om de luchtwegen de ondersteunen.
Voorverdund voor kleintjes en de gevoelige huid.

Reacties zijn gesloten.