Abundance

De wet van aantrekking en essentiële oliën

De wet van aantrekking staat voor het aantrekken voor datgene wat je denkt en nog belangrijker voor wat je voelt. Alles wat jij denkt of voelt, trek jij aan.
Positieve gedachten en gevoelens trekken positieve dingen aan, maar negatieve gedachten en gevoelens trekken dus negatieve dingen aan.
Het inzetten van positieve intenties oftewel voornemens kunnen er dus voor zorgen dat je bepaalde doelen die jij hebt kunt behalen.
Echter is dit nog niet zo simpel als het klinkt. We trekken ons vaak van alles aan van de meningen van anderen en overdenken zelf vaak onze eigen gedachten. Vooral je onderbewuste denken is iets wat veel mensen lastig vinden om om te buigen.

Maar hoe zit dit dan met het aantrekken over wat je denkt en voelt..?
Alles op aarde is energie en zendt een trilling of frequentie uit. Ook je gedachten en gevoelens bestaan uit bepaalde frequenties.
Essentiele oliën hebben ook een frequentie. De frequentie van essentiële oliën begint bij 52 MHz en gaat tot wel 320 MHz.
Door het gebruik van essentiële oliën kun je dus jouw eigen frequentie ook verhogen. Je kunt essentiële oliën inzetten door ze te diffusen of gebruiken op de huid.
Ze zijn extra krachtig wanneer jij ze gebruikt op de momenten dat jij bewust met je mindset bezig bent, zoals tijdens een meditatie, journaling of manifesteren. Wees daarbij duidelijk en specifiek over wat je precies wilt aantrekken. Visualiseer je verlangens en zorg dat je deze positieve emoties kunt voelen om precies te krijgen wat je wilt.
Met de juiste mindset en dankbaarheid kun jij jouw intenties voor 2024 behalen.
Bereid je voor om overvloed aan te trekken.

Welke oliën zijn een mooie toevoeging om jouw intenties te zetten?

Abundance
Abundance staat voor overvloed. Deze olie staat ook wel bekend als de wet van aantrekking.
Dit verwijst naar alles wat wij aantrekken over wat wij denken en voelen, zowel positief als negatief.
Deze olie is ontworpen om het magnetische energieveld om ons heen te versterken.
Gebruik hem in de diffuser of maak er een roller van. Rolk hem dan iedere ochtend op je stuitje.

Gratitude
Dankbaarheid en positiviteit gaan hand in hand, daarom is dit onmisbaar bij het aantrekken van positieve energie.
Gratitude is een melange die de geest verheft, emoties kalmeert en dankbaarheid verspreid.
Hij is gemaakt om rust te krijgen, zodat je een dankbare instelling creëren. Hierdoor wordt je spirituele groei gestimuleerd.

Magnify your purpose
Deze olie stimuleert creativiteit, motivatie en focus. Het maakt je volhardend totdat jij je doel hebt bereikt. Het moedigt je aan om je doel te bereiken en positief te blijven.

Reacties zijn gesloten.