Business opportunity

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen bedrijf, maar heb je nooit de start durven maken? Hoge investeringen, enorme voorraden of onzekerheid hielden je tegen? Dan is dit wellicht iets voor jou! Het is een unieke kans voor iedereen om je huidige inkomen aan te vullen of een hele nieuwe carrière te starten.

Wat ik zo leuk vind aan deze business? De tijdsvrijheid, financiële vrijheid en het werken op mijn eigen manier terwijl ik mijn gezin en mijn omgeving bewust maak van een gezonde(re) levensstijl. Het business model is dan ook heel simpel, je deelt jouw eigen ervaringen met de oliën en producten van Young Living terwijl je aan je eigen gezondheid en bewustwording werkt! How easy is that!

business-youngliving

Compensatieplan

Met het compensatieplan van Young Living krijg je de kans om je eigen bedrijf op te bouwen en deze zo in te richten dat dit zorgt voor een (extra) inkomen. Klik hier compensatieplan

Team

Als ervaringsdeskundige sta ik klaar om jou te helpen! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Het is jouw business maar daarnaast krijg je de kans om uitgebreid te netwerken, uitleg en krijg je een fijn team om je heen die je altijd kunt raadplegen en altijd voor je klaar staan.

We hebben een heel divers team met allemaal onze eigen kwaliteiten, dit maakt ons extra sterk en daardoor is er altijd wel iemand die jou kan helpen. Ieder van ons heeft verschillende doelen, maar we hebben één ding gemeen. De passie en missie om mensen met natuurlijke oliën en producten kennis te laten maken en hen stap voor stap op weg tehelpen naar een natuurlijk(re) leefstijl.  

Daarnaast kun je deelnemen aan unieke evenementen in binnen- en buitenland en krijg de mogelijkheid om het Seed to Seal proces op de boerderijen van Young Living te ervaren.

business-youngliving
starterkitdewdrop-praktijkvivalavida-youngliving

Hoe start je?

Om jouw eigen bedrijf te starten is het enige wat je nodig hebt de Starterkit en daarmee een account bij Young Living. Met de Starterkit heb je direct de meest gebruikte oliën in huis waarmee je kunt starten met het delen van jouw eigen ervaringen. Je hebt hierbij niets te verliezen! Je hoeft geen voorraad te hebben of grote investeringen te doen en er zijn geen onhaalbare targets.