Praktijk Viva la Vida

Ik ben Anoeshka, 31  jaar. Mama van Vinn (2013) en Vajènn (2018) en vriendin van Jamie. Eigenaresse van praktijk Viva la vida en littlemonkyblends.

In maart 2020 heb ik mijn diploma docent babymassage met yoga behaald en ben ik gestart met mijn eigen praktijk Viva la vida. Hierna heb ik de cursus Babyreflexologie gevolgd en met goed resultaat behaald. September 2020 ben ik gestart met de opleiding peutermassage met yoga, welke ik in november 2020 heb behaald.  Daarnaast volg ik verschillende cursussen zoals veilig gehecht om mij meer te verdiepen in de groei en ontwikkeling van baby’s en peuters. Door mijn eigen zwangerschappen en ervaring is de interesse ontstaan om mij te richten op zwangeren, baby’s en peuters. Ik vind het heerlijk om met deze doelgroep te werken en om jonge ouders te leren hoe een gezonde groei en ontwikkeling te stimuleren.

Daarnaast ben ik mijzelf in maart 2020 gaan verdiepen in essentiële oliën om deze te kunnen gebruiken in de praktijk. Ik heb gekozen om gebruik te maken van de essentiële oliën van Young Living. Zij maken gebruik van het seed to seal proces wat mij erg aanspreekt. Het zijn 100% pure essentiële oliën, daarnaast hebben zijn diverse andere natuurlijke producten. Ik ben zo enthousiast geworden van de oliën en hun positieve effecten dat ik deze ook verkoop zodat andere mensen deze ook kunnen ervaren en ontdekken.

Praktijk Viva La vida - impressie praktijk 2.0

Viva la Vida

‘Viva’ is een verwijzing naar mijn kinderen Vinn en Vajènn. Daarnaast staat Viva la vida voor ‘Leve het leven’ een term die ik zoveel mogelijk probeer na te streven en mee geef aan mijn kinderen en de mensen om mij heen.

''Haal alles uit het leven en vier het leven''

Praktijk Viva La vida - impressie voet massage 2.0
Praktijk Viva La vida - impressie baby vliegen groot
Praktijk Viva La vida - impressie foto mama en baby
Praktijk Viva La vida - impressie baby met muts
Praktijk Viva La vida - impressie uitleg massage