Babymassage met yoga

Aanraking vormt voor een baby de basis voor de ontwikkeling in vertrouwen, in zichzelf en zijn ouder(s). Onderzoeken wijzen uit dat aanraking naast voeding en rust één van de belangrijkste levensbehoeftes is.

De massage methodes die ik gebruik komen uit de ayurvedische (oosterse), shantala (indiase) en westerse wereld. Babymassage is in verschillende culturen een oude traditie en de effecten zijn goed voor een goed slaapritme, de spijsvertering, de weerstand, de ontwikkeling, het bevordert de groei van te vroeg geboren baby’s en het contact tussen baby en ouder(s).

Ik werk vanuit de holistische visie, waarbij wordt gekeken naar de baby en zijn mogelijkheden.

De combinatie van massage, yoga, liedjes en spelletjes leert jullie vertrouwd te raken aan elkaar en leert jouw als ouder de lichaamstaal van je baby.

Babymassage met yoga is geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 6 weken t/m 10 maanden (afhankelijk van hoe beweeglijk jouw baby is).

 

Praktijk Viva La vida - impressie praktijk 2.0

Kennismaking

Deze manier kun je gebruiken als kennismaking en om te ontdekken of babymassage met yoga bij jouw en je baby past.

Daarnaast kun je een individuele les afstemmen op de behoeften van jouw en/of je baby. Heeft jouw baby bijvoorbeeld last van darmkrampjes? Dan kun je ervoor kiezen dat ik jouw baby masseer in combinatie met wat yoga oefeningen  en jouw leer hoe jij je baby kunt masseren.

Misschien wil je een paar basistechnieken leren om jouw baby te helpen ontspannen of gewoon om dichterbij je baby te komen.

Bel, app of mail om een datum te plannen. De afspraak kan gewoon bij jullie thuis, vertrouwd in jullie eigen omgeving.

Wanneer je na deze individuele les besluit om de volledige cursus (individueel of groepsgewijs) te volgen, ontvang je €10 korting.

Individueel

In deze cursus van 3 keer, gemiddeld 1 uur per les, leer je hoe jij jouw baby een volledige massage kan geven, eventueel in combinatie met yoga oefeningen.

We starten met achtergrond waarom babymassage en yoga goed is voor jouw baby en het gebruik van verschillende (etherische) oliën. Ik leer jouw hoe je een volledige massage kunt geven en leer je enkele yoga technieken die je tijdens een massage kunt gebruiken.

Benodigdheden:

Praktijk Viva La vida - impressie baby vliegen groot
Praktijk Viva La vida - impressie oefeningen baby 2.0

Groep cursus

In de cursus in groepsverband zowel met een vriendinnengroep als in groepsverband op locatie, leer je hoe je jouw baby een volledige massage kunt geven. Daarnaast leer ik je enkele yoga technieken die je tijdens een massage kunt gebruiken.

Iedere les komt er een thema aanbod zoals basisbevestigd dragen, rond en roterend handelen en gebruik van verschillende (etherische) oliën.

Om de kwaliteit te kunnen garanderen bestaat de maximale groepsgrootte uit 6 baby’s.

Benodigdheden:

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven. 

Voelen jij en je baby zich prettiger in jullie eigen omgeving, dan is ook dit mogelijk. 

Ook met een groepje vriendinnen is het mogelijk om dit in de eigen omgeving te doen. Heb je vragen neem dan gerust contact op.

Aantal personen

Kennismaking / consult

Individueel

2 personen

3-5 personen

Groepsverband Cityzen

Tijdsduur

1 keer 1 uur

3 keer 1 uur

3 keer 1 uur

3 keer 1,5 uur

3 keer 1,5 uur

Kosten

€ 25,00

€165,- 

€ 95,00 p.p.

€ 85,00 p.p.

€ 100,00 p.p.

Praktijk Viva La vida - impressie voet massage 2.0